Skip to main content

Wat een eer, gevraagd  worden in een van mijn favoriete woonprogramma’s , op tv en online! In de uitzending op zaterdag 28 december op RTL4 in eigen huis en tuin op TV!  En zo stond gelukkig op een mooie dag zonder regen Boer Tom met de opnamecrew ineens bij ons voor de deur! Natuurlijk hadden we snel een en ander netjes gemaakt, niet alles, want dat is hier normaal ook niet zo… dat lukt niet met onze drukke bedrijven en gezin. Als interieurontwerper heb ik altijd als hobby tuinen gehad, ook veel tuinen bezocht. Vaak met mijn zus Jennifer. Van Piet Oudolf tot kwekerijen, beurzen, fairs etc. Stapels tuinboeken lagen hier in de kast. Net als wonen veranderde ook mijn tuinsmaak en de tijd ervoor. Doordat we meer tijd wilden genieten en minder aan het werk, de hond die kwam, de jongens die een mega trampo kregen van vrienden… zo bleven we veranderen. En blijven we ook veranderen, nu staat er nog een mooie jacuzzi op de verlanglijst, tuinverlichting, de draden liggen er al jaren…o en ik kan nog wel even doorgaan. Hoop dat ik jullie tot nu toe mocht inspireren en heb al menig tuin mogen restylen. In 2020 gaan we op pad om mijn gemaakte ontwerpen voor mijn portfolio te fotograferen. Nadine de Ruiter gaat dit doen.

Leave a Reply