Wendy Koning

Interieurarchitect

Waarbij kan ik je helpen, met een los indelingsadvies of een compleet ontwerp. Wil je hulp bij vragen voor je aan je verbouwing of restyling begint, middenin  een verbouwing en ben je het overzicht kwijt?

Op zo’n moment kan een professional als ik je helpen. Iemand die er blanco naar kan kijken.  Met je plannen meekijkt en tips geeft waardoor je weer verder kan met zelfvertrouwen.  Dat heb ik inmiddels ontelbaar veel keren mogen doen, iedere keer is weer anders. Vaak krijg ik de vraag of ik dan eerst kom kijken voor ik aan de slag ga.

Dat gaat bij mij anders, we gaan meteen in actie. Samen brainstormen , ter plekke kijken en overleggen.met mijn tas vol met kleurstalen en materialen zodat we ook meteen concreet aan de slag kunnen. Wil je daarna een uitgewerkt advies, dan ga ik vervolgens wat we besproken hebben voor je uitwerken. Daarvoor krijg je vooraf een raming op papier van de kosten. Veel mensen kunnen zich eerst prima redden na zo’n advies.

Wil je dit korte interieuradvies? Dat kan : telefonisch, FaceTime of bij je thuis.

Tijdens het advies stel je al je vragen die je vooraf alvast op een rij hebt. Een plattegrond bij de hand met maten is ook een must. Het is een brainstorm-sessie waarin je al heel veel wijzer wordt,  weet hoe je dingen op een rij zet,  bespaart, wat je waar slim koopt of laat maken, kortom hoe je jouw persoonlijke plan begint of juist afmaakt.

Duur  90 minuten, op locatie bij je thuis of in studio Zinnig.

Kosten € 235,- excl. BTW. ( tot 20 km vanaf postcode 8338, daarna reisvergoeding 30 cent p . km.)

 

Wil je daarna een simpele schets met de genoemde tips, een moodbord, kleur en materiaaladvies, dit gaat in pakketten per per ruimte.  Je kan kiezen voor een basic uitgewerkt plan waarmee je als doe-het-zelver aan de slag gaat het met uitvoeren.

Ook dan kan ik  je ideeën  visueel vertalen, van simpele schets, tot uitgewerkt ontwerp, inclusief binnen en tuin- en terras-styling. Of het nu wonen, je buiten-leefruimte of je werkomgeving is. Daarnaast  kan ik je adviseren bij de zoektocht naar goede leveranciers en leren hoe je offertes eerlijk en goed kan vergelijken.

Zakelijk

Werkruimtes, lunch-of vergaderruimtes, ook minstens zo belangrijk om hier een prettige omgeving te hebben, dat levert aantoonbaar betere resultaten op! Voor bedrijven geldt ook de basis van de brainstormsessie.

Al bijna 25 jaar ontwerp en adviseer ik particulier en bedrijfsmatig. Voorheen 10 jaar bij een grote projectinrinrichter en sinds 2005 voor mijn eigen ontwerpstudio in Willemsoord (Ov.): Studio Zinnig. Van adviseren voor behang, tot complete ontwerpen. Vaak kan je me op de bouw vinden om met opdrachtgever, schilder, stukadoor, installateur en stoffeerders te overleggen.

 

Gastlessen en lezingen.

Voor scholen, bedrijven en clubs word ik gevraagd om lezingen , workshops, cursussen of masterclasses te geven. Het is superleuk om mijn kennis en ervaringen te vertellen en mensen iets te laten leren en ook te laten lachen. Dit is altijd maatwerk, na overleg krijg je een voorstel hiervoor per mail.

 

 

 

De naam interieurarchitectuur en ontwerp er achter dekt dan ook na jaren niet genoeg meer de lading en word binnenkort ook veranderd! Dat gebeurd in jubileumjaar 2020!

interieurarchitect, ontwerper, buitenstyling

100%

Brainstormsessie of compleet ontwerp

100%

Masterclasses, workshops en gastlezer interieurontwerp en tuinstyling

100%