Wendy Koning

Interieurarchitect

Waarbij kan ik je helpen, met een los indelingsadvies of een compleet ontwerp. Wil je hulp bij vragen voor je aan je verbouwing of restyling begint, middenin  een verbouwing en ben je het overzicht kwijt?

 

“Kom je eens langs om te kijken?”

Vaak krijg ik de vraag of ik dan eerst kom kijken voor ik aan de slag ga.Dat gaat bij mij anders, we gaan meteen in actie. Samen brainstormen en overleggen.  Na 25 jaar ervaring als interieurarchitect en ontwerper beloof ik dat je na dit gesprek al aa de slag kan.  Wil je daarna een uitgewerkt advies, dan ga ik vervolgens wat we besproken hebben voor je uitwerken.

Wil je dit korte interieuradvies? Dat kan : digitaal, met Zoom, Skype of bij je thuis.

Tijdens het advies stel je al je vragen die je vooraf alvast op een rij hebt. Een plattegrond bij de hand met maten is ook een must. Het is een brainstorm-sessie waarin je al heel veel wijzer wordt,  weet hoe je dingen op een rij zet en bespaard. Wat je waar slim koopt of laat maken, kortom hoe je jouw persoonlijke plan begint of juist afmaakt. Dit advies is zonder uitwerking achteraf, tijdens het gesprek maak je zelf je aantekeningen waar jij iets aan hebt.

Duur  90 minuten, op locatie bij je thuis of in studio Zinnig.

Kosten € 220,- excl. BTW. ( tot 20 km vanaf postcode 8338, daarna reisvergoeding 30 cent p . km.)

 

Wil je daarna een simpele schets met de genoemde tips, een moodbord, kleur en materiaaladvies, dit gaat in pakketten per per ruimte.  Mail me voor de tarieven op info@studiozinnig.nl . Je kan kiezen voor een basic uitgewerkt plan waarmee je als doe-het-zelver aan de slag gaat het met uitvoeren.

Ook dan kan ik  je ideeën  visueel vertalen, van simpele schets, tot uitgewerkt ontwerp, inclusief binnen en tuin- en terras-styling. Of het nu wonen, je buiten-leefruimte of je werkomgeving is. Daarnaast  kan ik je adviseren bij de zoektocht naar goede leveranciers en leren hoe je offertes eerlijk en goed kan vergelijken.

Zakelijk

Werkruimtes, lunch-of vergaderruimtes, ook minstens zo belangrijk om hier een prettige omgeving te hebben, dat levert aantoonbaar betere resultaten op.  Voor bedrijven geldt ook de basis van de brainstormsessie.

Al bijna 25 jaar ontwerp en adviseer ik particulier en bedrijfsmatig. Voorheen 10 jaar bij een grote projectinrinrichter en sinds 2005 voor mijn eigen ontwerpstudio in Willemsoord (Ov.): Studio Zinnig. . Vaak kan je me op de bouw vinden om met opdrachtgever, schilder, stukadoor, installateur en stoffeerders te overleggen.

 

Gastlessen en lezingen.

Voor scholen, bedrijven en clubs word ik gevraagd om lezingen , workshops, cursussen of masterclasses te geven. Het is superleuk om mijn kennis en ervaringen te vertellen en mensen iets te laten leren en ook te laten lachen. Dit is altijd maatwerk, na overleg krijg je een voorstel hiervoor per mail.

 

 

 

interieurarchitect, ontwerper, buitenstyling

100%

Brainstormsessie of compleet ontwerp

100%

Masterclasses, workshops en gastlezer interieurontwerp en tuinstyling

100%