Skip to main content
Tips kerstdecoratie binnen en buiten.

Mijn tips en trucs voor een kerstsfeer binnen en buiten!

Lampjes, bomen, decoratie, alles zodat je dit zelf gemakkelijk ook kan doen. Ook met de linkjes  met wat ik waar heb geshopt, lees je mee?

Kerstverlichting buiten 

Buiten heb ik de kerstkrans Winterberg hangen, hierin zit een timer en hangt deze in onze overkapping. Deze is een tikje felgroen, je kan er altijd wat poedersneeuw op strooien voor een matter effect. Of zelf wat gedroogde takken erin steken. Zo maak je deze eenvoudig in jouw eigen stijl.

Linkje : https://www.intratuin.nl/kerstkrans-winterberg-met-led-verlichting-d-60-cm-warm-wit.html

Ze hangen voor de foto even in de olijf en gaan dit weekend in de echte witte regen. Cascade tree van Lumineo is dit. Even googelen dus, mocht je online willen shoppen.

 

Aan de veranda en overkapping hangen de warmwitte ijspegels in LED van Intratuin. In doosjes van 4 meter, koppelbaar. Koop er een trafo bij.

I

Sobere kerstversiering.

 Op tafel en aan de muur houd ik van sober, de kransen op tafel, met mos en de zwarte ophiopogon plant in betonnen schalen. Allemaal dingen( behalve de moskransen) die hier het hele jaar door staan.

 Aan de uur zwarte en witte vlaskransen. Lekker dramatisch effect geven de zwarte op de zwarte gepotdekselde wanddelen.

De vlaskransen zijn van Olijfboompie. In 50 en 30 cm.

Linkje https://olijfboompie.nl/product/vlanskrans-zwart-groot/

De webshop vind je hier; https://olijfboompie.nl/webshop/

Op de wand bij de achterdeur een grote wilgenkrans die ik ook kocht bij Intratuin in Meppel. Was er maar eentje van. Al deze winkels kunnen net een iets ander assortiment hebben en daardoor kan je ook niet alles online vinden.

De kerstboom 2021!

De kunst kerstboom 2021.

 Na jaren echte bomen, altijd een Nordmann of Nobilis wilde ik gewoon graag eens een neppe vriend! Ondanks dat deze varianten niet jeuken tijdens het optuigen had ik een wens:

Eentje waar je zware dingen aan de takken kan hangen, die je zo opzet en afbreekt zonder veel gedoe. Dit is de Tuscan tree. Je schroeft de stam op het frame, de takken zijn per kleur, zo gemakkelijk!

Lampjes: te handig: 1 stekker en per tak een streng lampjes: google op 12Glow. En Koop degene met de meeste lampjes. Lichtjes heb je nooit genoeg! En  dimbare lichtstanden.

Decoreren met grassen en takken en een paar glinsters

Decoraties: Uit de tuin en berm:met eupatorium, en wat grassen van de miscanthus en wat wilde peen. beetje spuiteneeuw erop, insteken klaar! De hoornhangertjes komen van intratuin en de sterren komen van Jysk.

Waar is die gouden pot van?

Dit is de Vase Bol Groove Goud . 48 cm hoog van Capi Europe.

Ook dit jaar zag ik deze staan bij Intratuin in Duiven. Dat was echt de moeite om te gaan kijken, wat een bizar grote mooie kerstshow. Tip: ga niet in het weekend, het was echt heel druk! Google anders even of ze online te koop zijn.

Niet waterdicht en  breekbaar. Vandaar dat je deze misschien niet online kan vinden. Bel dan gewoon de filialen. 

Wat ik leuk zou vinden? Wat je er van vindt, laat gerust een reactie of vraag achter of laat me weten hoe ik jou heb geïnspireerd.

Nog meer inspiratie vind je op mijn instagram:https://www.instagram.com/wendy_studiozinnig/

Join the discussion 2 Comments

  • Monica schreef:

    Hoi Wendy, gaaf die pot!
    Maar past de staander van de kunstkerstboom er wel in?
    De pootjes?
    Of hoe heb je dit opgelost?

Leave a Reply