Skip to main content

Wil je  snel tips in je bouw,  wat simpele veranderingen, je buitenruimte in de stijl van je interieur etc.Hoe richt ik mijn terras in, wel een tuin maar wel groen en toch weinig onderhoud én in mijn woonstijl? Of juist een idee hoe je een meerjarenplan maakt in jouw stijl en jouw budget? Kleur, indeling, toch een andere lamp maar hoe dan, is het s’avonds ongezellig, etc!

Deze en meer vragen behandelen we in sessies van ongeveer anderhalf uur. Bij je thuis of als dat beter uitkomt online, lopen we met FaceTime samen door je huis en tuin?

Door de flexibiliteit van de 1,5 uur sessies kan je toch bijna altijd snel geholpen worden.

Natuurlijk is er ook een follow-up, voor als je toch je plan wat verder uitgewerkt wil hebben. Die kan je aangeven aan het eind van de eerste sessie, dat hoeft niet vooraf.

Investeringskosten: 1,5 uur inspiratiesessie 295,- ex. BTW

Wil je toch even kennismaken, we kunnen natuurlijk even een paar minuten bellen om kennis te maken zodat dat je zeker weet dat het klikt.

Wendy

STUDIO ZINNIG

dit wil ik

Waar?

In Willemsoord, in de kop van Overijssel, vlak bij Giethoorn en de Weerribben,  vind je mijn studio, Studio Zinnig, een fijne ruimte van bijna 5 meter hoog binnen met veel ramen en openslaande deuren naar de veranda.

Ook op deze locatie ben je van harte welkom tijdens de inspiratiesessie.

Leave a Reply