Skip to main content

Thuis genieten op een luxe, zacht strandbed wat buiten kan blijven staan.

Als het regent is het zo weer droog, eventueel een doekje erover als je echt niet kan wachten. Dat kan op ligbed Eva van Hartman International.

Wat een comfort, naast dit gemak hebben wij een klein schuurtje waar we onszelf wurmen tussen de fietsen en wat gereedschap, dus dat het buiten kan blijven zonder opruimen met kans op regen en wind is welkom!

Op mijn vrije dag wil ik ook graag dan àlle zon. Die begint te schijnen midden op het grasveld en dan draai ik mee. 

S’ middags is de beste zon plek juist weer opgeschoven. Nu kan ik het ligbed gemakkelijk meerrollen. Er zitten aan één kant wieltjes aan.

Het frame is van aluminium, heel licht, in antraciet. Het kussen is vast, dàt is gemakkelijk. Er zitten vier verstelbare ligstanden op. Wat zo robuust is dat je niet achterover kan schieten, als met die strandbedjes op het strand! De stof is antraciet, in Sunbrella stof. Wàt een geweldige uitvinding is dàt! Doordat de stof door en door is gekleurd kan het níet verkleuren. 

Je kan het zo schoonmaken met een sopje.

Zelfs wanneer je knoeit ( met bijvoorbeeld rode wijn ) op de ligbedden je is dit eenvoudig te verwijderen met water en een sopje. 

We hebben er ook een bank van, lees het blog daarover hier. Die hebben we dit voorjaar weer met de tuinslang schoongespoten en was zo weer netjes en droog!

Stylen met de mooie Hartman tuinkussens

Om de moderne ligbedden iets meer sfeer te geven koos ik voor tuinkussens in een gave print. De Daley Sand tuinkussens met verschillende palmprints. Ik koos voor een sier én lende kussen want dit geeft een leuk speels effect. Naast deze formaten zijn de kussens ook nog in andere formaten te verkrijgen bijvoorbeeld in standenstoelen.

In de showroom bij Boer Staphorst liep ik langs de tuinmeubel-afdeling, mét een Hartman-afdeling en hier stonden kasten vol kussens in verschillende kleuren. Dan kan je ter plekke kijken hoe dat staat en kleurt bij de banken, stoelen en tafels, handig!

Tip: maak een tuinbed van 2 of drie naast elkaar. Geeft een luxe gevoel, groot kleed erover, dienblad erop en genieten maar.

Dit blog is in samenwerking met Hartman International.

Leave a Reply