Skip to main content

Wat een spannend idee, wij op tv!

Wat een eer om gevraagd te worden, alleen was de eerste gedacht die door mijn hoofd schoot: oohhh, we hebben net de borders in de tuin leeggehaald!

Hoe suf, een ander zou misschien denken, help, op tv…Nadat de andere lieve drie ook mee ingestemd hadden, kwam Petra van Binnenstebuiten als opnameleider het gesprek doen over het verloop van de dag, kiezen wat de leuke plekken zijn om te filmen. Dat was al zo’n leuk en gezellig gesprek, dat moest wel goed gaan!

Het weer was ongelofelijk mooi. Zo mooi dat je het niet ziet maar we allemaal verhit rondliepen. We hielden geregeld even een korte waterpauze. Super is dat om met professionals zoiets te mogen beleven, zij komen tenslotte bijna dagelijks bij onbekende mensen over de vloer. We hebben naast en tussen de opnames door echt de hele dag plezier en lol gehad, toch hield Michel, die die dag als regisseur mee was, het draaiboek strak in de hand.

 

We regelden met een bloedgang nog een overkapping, een auto in de tuin gehezen en best wel trots iedereen het resultaat kunnen laten zien.

Op de foto’s zie je hoe het huis in de loop van de jaren al door ons stukje bij beetje is veranderd in stoere zwarte achtergevel die je nu ziet.

een poosje geleden werden we gebeld, we staan met de binnenkijker in de het speciale zomermagazine 2019 van  Binnenstebuiten, ook weer erg leuk! Deze kan je los in de winkel kopen, al weet ik niet of die deze week al in de winkel ligt. Ik doe er snel een foto bij , dan zie je hoe je deze kan zoeken in de winkel.

Leave a Reply