Over studio zinnig

in 2015 bestaat Studio Zinnig 10 jaar! daar ben ik heel trots op en dat ga ik met jullie vieren! Leuke happenings, inloopworkshops, expositie, win aktie, kortom hou Studio Zinnig op Facebook in de gaten, vink hier : vind-ik-leuk aan en je mist niets!!!
Studio Zinnig is bedacht door Wendy Koning, interieurarchitect.
Afgestudeerd in 1994 Architectonische Vormgeving aan de Kunstacademie in Kampen.

 

Net zoals Studio Zinnig blijven mijn ontwerpen mijn 'kinderen'. Of het nu een bedrijf of een woning betreft, beide doe ik vanuit liefde voor het vak. Ik beschouw het als mijn taak om de opdrachtgever bij de hand te nemen en samen tot een meerwaarde te komen. Daarna kan de gebruiker of bewoner genieten van een goed produkt.

Door mijn 20-jarige ervaring varierend van interieuren op allerlei gebied, van gevangenis tot italiaanse vakantievilla,  skyboxen, kantoren, zorginstellingen en projectinrichting, winkelinterieurs, maar ook ontelbaar veel woninginterieurs, heb ik een enorm kennisnetwerk opgebouwd. Dat geldt voor vakprodukten en in het allerbelangrijkste, betrouwbare en plezierige vakmensen!
Van advies voor de juiste gordijnen tot complete ontwerpen van huisstijl en interieur. Van type stucafwerking tot en met de laatste tak in de vaas! Prijsindicaties vindt je onder kopje workshops. Van workshop tot advies online thuis of in je bedrijf: alles is mogelijk!

Dit alles met hier en daar een knipoog als kenmerk...