Wendy Koning

Interieurarchitect

Waarbij kan ik je helpen, met een los indelingsadvies of een compleet ontwerp. Wil je hulp bij ad-vragen  voor je aan je verbouwing of restyling begint? Zit je middenin  een verbouwing en ben je het overzicht kwijt? Heb een nieuwe woning en mis je toch nog sfeer of prettige verlichting en hoe kies je dat nu goed? Hebben jullie niet dezelfde smaak en veranderd er dus niets aan je interieur? Of had je al een plan en zoek je zekerheid dat je idee echt zo wordt als je in gedachten had?

Dan heb je even feed-back en wat tips nodig. Én, bij verbouw iemand die er blanco naar kan kijken.  Met je plannen meekijkt en tips geeft waardoor je weer verder kan met zelfvertrouwen.  Geregeld krijg ik de vraag of ik dan eerst kom kijken. Dat hoeft niet want we gaan meteen aan de slag. Samen inspiratie overleggen, ter plekke kijken en overleggen. Een tas vol met kleuren en materialen heb ik altijd mee zodat we ook meteen concreet aan de slag kunnen. Wil je daarna een uitgewerkt advies, dan ga ik vervolgens wat we besproken hebben voor je uitwerken.

De basis is : een afspraak boeken voor een mondeling persoonlijk advies bij je thuis. Tijdens het advies stel je al je vragen die je vooraf alvast op een rij hebt.  Het is een brainstorm-sessie waarin je al heel veel wijzer wordt. kosten voor 90 minuten advies €195,- excl. BTW ( incl. 25 km vanaf 8338LD).

Wil je daarna een simpele schets met de tips, of een moodbord, kleur en materiaaladvies per ruimte, mail me dan even voor de overige tarieflijst.

Ook dan kan je ideeën  visueel vertalen, van simpele schets, tot uitgewerkt ontwerp, inclusief styling. Of het nu wonen, je buiten-leefruimte of je werkomgeving is. Door een enorm netwerk regionaal en landelijk kan ik je ook helpen bij de zoektocht naar goede leveranciers en leren hoe je b.v. offertes eerlijk en goed kan vergelijken.

Zakelijk

Werkruimtes, lunch-of vergaderruimtes, ook minstens zo belangrijk om hier een prettige omgeving te hebben, dat levert aantoonbaar betere resultaten op! Voor bedrijven geldt ook de basis van de brainstormsessie.

Al bijna 25 jaar ontwerp en adviseer ik bedrijfsmatig. Voorheen 10 jaar bij een grote  projectfirma en sinds 2005 voor mijn eigen ontwerpstudio: Studio Zinnig.  Van adviseren in een mini-kantoor, thuiswerkplek, lunchruimtes, kinderopvang tot complete ontwerpen voor gemeentebesturen. Vaak kan je me op de bouw vinden om met opdrachtgever, schilder, stukadoor, installateur of stoffeerder te overleggen.

 

Gastlessen en lezingen.

Voor scholen, bedrijven en clubs word ik regelmatig gevraagd om lezingen , workshops, cursussen of masterclasses te geven. Deze zijn altijd maatwerk, na overleg krijg je een voorstel hiervoor per mail.

 

 

 

De naam interieurarchitectuur en ontwerp er achter dekt dan ook na jaren niet genoeg meer de lading en word binnenkort ook veranderd! Dat gebeurd in jubileumjaar 2020!

interieurarchitect, ontwerper, buitenstyling

100%

Brainstormsessie of compleet ontwerp

100%

Masterclasses, workshops en gastlezer interieurontwerp

100%

humor maakt alles leuker

100%