Skip to main content

Voor iedereen die graag wil weten wie en wat er achter By Hinke zit?

Had je haar al voorbij zien komen op Instagram of Facebook? Als tassenfan had ik haar gevonden en er komen elke keer weer nieuwe dingen bij! Tijd voor wat vragen, lees je mee?

Wie ben je en wat doe je precies?

Mijn naam is Hinke Otter.

Getrouwd met Gijs en moeder van drie kinderen, Benne (9), Jop (6) en Sanne (4). Creativiteit heeft er altijd in gezeten! Van jongs af aan zit ik al achter de naaimachine. Beppe (oma) leerde mij de eerste lapjes naaien. Ook mijn vader en moeder leerden mij creatief te zijn met alles wat je kunt bedenken. Na de opleiding Mode techniek wist ik zeker dat dit mijn passie was. Toen mijn oudste geboren was startte ik Studio Stikwerk. Met een oude machine en veel moed begon ik! Kledingreparaties, gordijnen en autointerieurs bekleden. Niks was te gek!

Toen kwamen de tassen op mijn pad…Na diverse leuke samenwerkingen met andere merken besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen tassenlijn! ByHinke begon 2 jaar geleden in de zomer.

Kan ik het ook zien in een echte winkel?

De uitbouw van onze woning bleek al snel te klein. De machines verhuisden naar de woonkamer en super leuke meiden kwamen me helpen! Al snel bleken we echt uit ons huis te groeien en gingen we op zoek naar een nieuwe woon en werkplek.

Afgelopen voorjaar werden we de eigenaren van een fantastisch pand in ons dorp. Na 3 maanden verbouwen zitten we nu in een super mooi atelier. Omdat we regelmatig nieuwsgierige mensen in ons atelier krijgen, hebben we besloten om een ruimte vrij maken voor een fysieke ByHinke winkel! Hier kunnen mensen langs komen om tassen te kopen of om naar wens samen te stellen.

Onze tassen zijn inmiddels in ongeveer 15 winkels in en buiten Nederland te vinden! Verder is het mogelijke om via  de FBpagina ByHinke en Instagram een bestelling te plaatsen via een prive berichtje. Daar maakt men gretig gebruik van. Iedere dag ontvangen we ongeveer 40 a 50 bestellingen…

En het groeit!!! 😉

Je hebt in korte tijd een enorme fanbase opgebouwd, op FB meer dan 10.000 fans en op instagram meer 16.000! Hoe doe je dat en heb je een tip?

We besteden veel tijd aan ons social media gebeuren!

Dit is immers het visite kaartje van ByHinke.

En, ik geef toe… Ik vind dat ook super leuk om te doen!

Belangrijke tip voor beginners: Reageer zo veel mogelijk op vragen van mensen en zoek leuke accounts waarmee je kunt samenwerken.

Samen sta je sterk!!

Komt er een ByHinke-webshop?

Ook zijn we druk bezig met het maken van een echte webshop. Dit gaat nog even duren aangezien mijn collectie aardig is uitgebreid!! En door mijn grenzeloze fantasie zal dit vast blijven groeien…

Wat vind je nou het leukst aan je werk elke dag?

Het allerleukste aan mijn werk is samenwerken!! Samen met mijn man Gijs, en 7 toffe dames werken we iedere dag met veel plezier aan de mooiste ByHinke’s!

https://www.facebook.com/ByHinke/ En natuurlijk… de leuke reacties van blije klanten!!

 

Liefs Hinke

Hinke, dank je wel voor dit  kijkje in jouw ByHinke leven! Ook ik ben fan én tassengek en vond ik het ook zo leuk op mijn instagrampagina met jouw tas een give-away te mogen doen. En showen hoe ik , naast de Mini-Neeltje die ik als schoudertas gebruik er mét extra leren banden eraan met Mini-Neeltje als rugtas rond kan rijden op mijn motor. Die geen tassen heeft, dus nu kan ik eindelijk een keer een extra trui meenemen of iets anders. Nadine de Ruiter fotografie maakte deze fotoserie speciaal voor mij voor deze give-away. Wat hadden we ook hier een lol, Nadine zei, je vind dit écht leuk he. Precies wat jij zegt Hinke, samenwerken met leuke mensen en gave produkten is het leukste wat er is! X, Wendy

Leave a Reply