Skip to main content

Tuinadvies op hakjes…

Nu doe ik al jaren tuinadvies, soms is dat tussen interieurprojecten door en kom ik vanuit een kantoor zo weer tussen de weilanden en verticuteer ik menig grasveld erna met mijn hakken… Zo ook bij Conny en Henk… maar hier kwam ik er niet ongezien vanaf.. want Conny schrijft al jaren columns voor het tijdschrift Boerderij lees maar;

Nu doe ik al jaren tuinadvies, soms is dat tussen interieurprojecten door en kom ik vanuit een kantoor zo weer tussen de weilanden en verticuteer ik menig grasveld erna met mijn hakken… Zo ook bij Conny en Henk… maar hier kwam ik er niet ongezien vanaf..lees maar

 En een tuinrestyling met een knipoog..

want als je achternaam Hop is, kan de echte hop aan de gevel niet ontbreken. De Humulus Lupulus is een vaste plant en de hopbellen worden gebruikt bij het maken van bier!  Conny, nog bedankt voor dit leuke stuk! Binnenkort maar weer eens even samen een biertje drinken!

Ook advies voor je tuin? brl 0646046022 of mail info@studiozinnig.nl

Leave a Reply