was successfully added to your cart.

Winkelmand

Nieuw Beeldmerkje STUDIO ZINNIG 2018

Nieuw Beeldmerk!  Het STUDIO ZINNIG logo is sinds 2004 na meerdere aanpassingen de laatste jaren steeds een beetje strakker geworden. De roze kleur verdween, de krullende Z ging eruit, en interieurarchitectuur en ontwerp werd eraan toe gevoegd. Vaak vragen mensen waar het voor staat, dat Zinnig. Mensen die me kennen weten het welke variant bij mij hoort, hier in de buurt wordt “zinnig” vaak gebruikt voor een kritisch persoon, in de Van Dale wordt het omschreven als “redelijk denkend, verstandig. Goeie combi vond ik dat!

En sommige opdrachtgevers noemen me inmiddels ook gewoon: hoi Zinnig, of hé vrouw Zinnig, ik vind alles goed!

En wat erna komt is een mondvol, interieurarchitectuur & ontwerp. Maar op mijn vaktitel ben ik trots en vaak is het breder dan dat en valt het onder de noemer ontwerp.

 

toch, op presentaties is het vaak een groot ding, en op  mail en andere uitingen zou het toch wat vlotter zijn om ook eens wat een hipper en vooral kleiner herkenbaar ‘sticker’ erop te kunnen plakken.  En vroeg ik Marijke van de Riet om met haar bureau Van De Riet Reclame mijn schetsje in pc-waardig ontwerp te vertalen.  En daar is ie dan: Het nieuwe beeldmerkje!

Leave a Reply