Skip to main content

Als je vriendin weer eens wat ontdekt op instagram , dan moet je daar als ‘man van’ maar tegen kunnen. Die van mij kan dat inmiddels;-)

Al een tijdje zeiden we: Laten we eens voor een nieuw matras kijken. Op de huidige lagen we al een aantal jaren. Nu was deze destijds wel zo prijzig dat we eigenlijk totdat we er bejaard zijn op moesten liggen zei mijn wederhelft. Maar dat had ik anders bedacht en was aan het googelen geslagen.

 Een blind date

En toen nodigde FEASY mij uit om hun nieuwe matras uit te proberen!. Dat liet ik me dus geen twee keer zeggen.Thuis de maat van het bed gemeten, dit bleek 180 cm breed. Je kan het gemakkelijk online invullen, even stippen op de site  voor alle maten. Goed je eigen bed meten. En wil je het vooraf toch uittesten, klik dan op de knop voor de dealers zodat je even op de FEASY matras kan proefliggen.

Maandags besteld, dezelfde week werd het gebracht. Met een nieuwsgierige bezorger, die vroeg wat er toch in die doos zat? Het slimme concept van de Feasy is namelijk de opvallende doos. Met oranje en wit en vormgeving valt deze op, de bezorger was heel blij met die wieltjes onder de doos! “Dat heb ik nog nooit gezien, riep hij! Wat een tof idee!”

Eerlijk, met mijn schouderblessure lukte me het verplaatsen niet alleen, dus ik heb ‘ de man des huizes’ om assistentie gevraagd. Samen rolden we de doos de tuin in, door het huis, je kan deze zelfs in je eentje de trap oprollen.

 Toen kwam het moment waar ik me op verheugde, de Feasy matras is namelijk vacuüm verpakt en de matras is een bizar klein rolletje. Vooraf had ik de dikte bekeken en die is hetzelfde als onze bestaande matrassen, 23 cm hoog.  De veren zijn 17 cm hoog en bovenop een zachtere comfortlaag van 6 cm.

Camera in de aanslag en toen het laatste folie erom vandaan was zag je het matras uitrollen en uitzetten, wauw! In een paar minuten heb je ineens een dik matras liggen. Rondom is de Feasy matras afgebiesd met een getapete rand. Dat ziet er luxe uit, vind ik.

Bericht na een paar dagen testen?

Bij ons ligt de matras op 2 losse boxsprings, daar voel je dus niets van! En wat fijn is, is dat de rand als je uit bed gaat lekker stevig is! Je veert zo de dag in! En eerlijk, ik heb wel een kritische man, ik heb nog niets negatiefs gehoord, hij had lekker geslapen ( ik ook) en dat wil zeggen voor een noorderling dat het echt wel goed is! En ondanks de drukte bij ons en de iets te korte nachten voelt het uitgerust. Een aanrader dus! Je kan het eenvoudig via Veldafeasy bestellen, daar vind je ook nog meer informatie.

 

 Je kan het eenvoudig via Veldafeasy bestellen,  daar vind je ook nog meer informatie. Voor als je een dealer zoekt om toch even lekker te gaan proefliggen bijvoorbeeld. Succes!

Bovenstaand is een samenwerking met Veldafeasy.

Leave a Reply