Skip to main content

Dit keer met een prachtig witte veranda!

In dit charmante huis woont Melanie met Martijn en dochter Fenne in Westbeemster, vlak boven Amsterdam. Op instagram vond ik haar mooie huis je vindt haar account : huisje in de beemster.

“Het hele interieur was hevig gedateerd. Wij hebben het gekocht van een ouder echtpaar waarvan zij de trap niet meer op kon. Boven leek het daardoor wel op een museum”.

Mijn vriend heeft twee bedrijven. Als eerst een hoveniersbedrijf (vandaar die ruimte die we zochten en nu hier hebben) maar  drie jaar geleden wilde hij wat anders en is toen samen met een vriend railspot.nl begonnen. Een bedrijf in winkelverlichting. Dat loopt inmiddels zo goed dat het hoveniersbedrijf op een laag pitje staat.

Bezige bijen

Melanie:”Samen met mijn ouders run ik www.opdemaalzolder.nl. Een ontwerpstudio voor woonaccessoires. Wij leveren voornamelijk aan winkels, stylisten en projectinrichters. Voor de particulier hebben wij de webshop www.puurinpastel.nl opgericht.”

Lievelingsplek

Mijn lievelingsplek buiten is de veranda. Het binnen is buiten en andersom gevoel vind ik heerlijk. Wij kijken ook uit over weilanden. Het ene jaar staan daar tulpen, het andere jaar mais en soms lopen er koeien. En als extraatje gaat daar ook de zon onder.

Mijn tuintip

Melanie: “Ik zou het afraden om buiten alleen maar tegels neer te leggen omdat dat onderhoudsvrij is. Het hebben van groen om je heen ben ik pas gaan waarderen toen ik hier kwam wonen”

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply