Skip to main content

Met spiegels kan je zo’n statement maken, ze kunnen de ruimte groter laten lijken, in donkere hoeken het licht vangen. In je hal een grote spiegel is meteen een super binnenkomer! Daar hoeft je hal niet groot voor te zijn. Door bv een behang met print op de tegenovergelegen wand te doen, krijg je een enorm mooi effect.

Bedenk welke vorm je mooi vindt en welke stijl, modern, klassiek, wil je dat de rand juist opvalt of alleen de spiegel zelf?

Gebruik je deze om er in te kijken, of juist als lichtvanger?

Als je een spiegel uitkiest is het ook leuk om te bedenken op welke plaatsen in huis je dezelfde spiegel kan toepassen.

Op een zaterdag kwam Jelle  van Usi Maison hier een beauty van een ronde spiegel afleveren! Een zware, hele mooie spiegel, die echt chique en robuust uitziet.

De ronde spiegel DeKnudt van Usimaison!

De ronde spiegel uit de Solid serie DeKnudt van Usimaison.

De spiegel hangt hier met de rand op ooghoogte. Nu kan er nog een dressoir of een lage tafel onder waardoor je de spiegel kan ‘aankleden in je eigen stijl. 

Door de ronde vorm past dit in moderne, of juist beachstyle interieurs, het is een kameleon qua vorm.

Ook mooi: een grote ronde spiegel achter de bank, asymmetrisch zodat je er eventueel nog iets naast kan hangen. Of dat de spiegel op een muur met printbehang juist de onderbreking geeft

Je kan er eindeloos mee variëren.

 Naast deze grote ronde zijn er nog twee bijzondere vormen, de Square, met mooie ronde hoeken en de Hall die het letterlijk goed zou doen in je hal, of in een wandaankleding waar dit de blikvanger is. 

En je kan er ook een winnen!

Het zijn exclusieve spiegels van DeKnudt Mirrors die in de webshop van Usi Maison staan, je mag zelf een van de drie vormen kiezen. Welke zou je kiezen? 

Op mijn instagram-account zie je hier hoe je mee kan doen! Kan je niet wachten dan zou ik stiekem al even gaan neuzen in de webshop van Usi Maison, behalve ronde spiegels zijn er prachtige artikelen te vinden. Wat een super samenwerking toch, alle succes voor jullie!

Leave a Reply